KULCS AZ OTTHONTEREMTÉSHEZ... 

Irodánk keres
Győr egész területén keresünk bármilyen alapterületű panellakásokat.
Győr-Ménfőcsanakon sorházi lakást, 2 vagy 3 szobásat keresünk SÜRGŐSEN! 06706265309
Győrújbaráton és Ménfőcsanakon keresünk újszerű családi házakat.
GyőrZámolyon kis és nagyértékű családi házakat keresünk készpénes vevőinknek. 06706265309
Győrben eladó kiadó családi házakat, lakásokat keresünk szobaszámtól függetlenül. info@hazkozpont.hu
Eladna

Amennyiben értékesítene

Ingatlan adás-vétel,bérbeadás:

 1. Személyes találkozó
  Alapelvünk és legfőbb szemléletünk az ügyfél orientáltság, ezért nagy hangsúlyt helyezünk a személyes kapcsolattartásra a  meglévő és leendő ügyfeleinkkel.
  A megbízási szerződés megkötése előtt  mindig felmérjük az értékesítési szándékot,miért és milyen célból kerül értékesítésre az ingatlan ezzel segítve az együtt dolgozás sikerességét,szóbeli tájékoztatást adunk az értékesítés költségeiről.:pl:adózás,illeték,földhivatali díjak,egyéb díjak stb...
  továbbá az értékesítés lépéseiről is átfogó képet nyújtunk. Hogy Ügyfeleinket a későbbiekben semmilyen váratlan kellemetlenség ne érje.
 2. Ingatlanközvetítői szerződés megkötése:
  Amennyiben elfogadta szerződésünk feltételeit.
 3. Helyszini szemle:
  Munkatársunk Felméri az ingatlan műszaki állapotát,adatok rögzítése,fotók alaprajz elkészítése. 
  Szóbeli értékelést ad Az ingatlan piaci értékéről,ezzel is segítve a gyors és sikeres közvetítést.
 4. Reklámanyag elkészítése ingatlan hirdetése:
  Ingatlanközvetítői megbízás esetén 5-6 internetes honlapon és 2-3 országos napilapban hirdetjük az ingatlant, s rendkívül széles körben ajánljuk az ingatlant társirodáinknak.
 5. Kapcsolattartás, ingatlan bemutatás:
  Az érdeklődőkkel, megbízóval való kapcsolattartás, az ingatlan bemutatása, a szerződés létrejöttének elősegítése az ügyvédi eljárásig.
  Fontos szempontnak tartjuk, hogy csak azoknak az érdeklődőknek mutassuk be az ingatlant, akiknek komoly vételi szándékuk van.

További szolgáltatásaink:

Földhivatali ügyintézés

Az ingatlan adás-vétel szerződés hiteles tulajdoni lap nélkül nem köthető,ez az
alapja a szerződésnek. A vevő ügyvédjének felelőssége, hogy közvetlenül az adás-vétel előtt kikérje a hiteles tulajdoni lapot.
Előfordul, hogy az eladók régi (sokszor 5-10 évvel korábbi) tulajdoni lappal rendelkeznek, és nincs tudomásuk olyan bejegyzésekről, melyek rendezése nélkül lehetetlen az eladás.

Munkatársaink segítséget nyújtanak a friss tulajdoni lap (térítés ellenében történő) beszerzésében, s ennek birtokában az ingatlan tulajdonjogairól, terheiről, egyéb bejegyzésekről Ügyfeleinknek szakmai tájékoztatást tudnak adni.

Ügyvédi szolgáltatás közvetítése

Az adásvételi szerződés ügyvéd nélkül nem köthető, a szerződést  ügyvéd szerkeszti, és általában a vevő választja, és költségeit ő fedezi. Irodánk több szakképzett, az ingatlan értékesítésben gyakorlott  ügyvéddel áll napi kapcsolatban.

Biztosítási tanácsadás

A lakásbiztosítás megkötése nem minden esetben kötelező de elengedhetetlen a felmerülő  ingatlan károk megoldásában. Kössenek biztosítást az ingatlanra saját biztonságuk érdekében.

Több, irodánkkal szerződött biztosítót tudunk ügyfeleinknek bemutatni, akik gyorsan, rugalmasan, az ügyfélnek legkedvezőbb konstrukciót tudják ajánlani.

Ingatlanközvetítés díjai:

Vevők, bérlők részére a teljes szolgáltatásunk díjmentés
Fontos!

Nem kérünk kizárólagosságot,csak a sikeres közvetítés után kerül sor a jutalék megfizetésére. Aktuális díjainkról érdeklődjön munkatársunknál.

Érdeklődne? Küldjön levelet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címre!